AKUT VEJHJÆLP

Ring for pris

Ring på telefon: 40 16 49 51 for vejhjælp

Bedste vejhjælp uden abonnement på Sjælland

De fleste i Danmark kender til problemet med biler, motorcykler og andre motorkørertøjer. De er desværre ikke altid så pålidelige, som man ønsker. Er uheldet derfor ude og har du akut brug for professionel vejhjælp, kan du roligt ringe til Glad Autohjælp.

Hos os ønsker vi ikke, at du skal betale for et månedligt beløb for en service, som du ikke har behov for. Af den årsag tilbyder vi alle på Sjælland en professionel og effektiv vejhjælp uden abonnement. Vi hjælper dig uanset størrelsen på dine problemer med dit kørertøj. Befinder du dig derfor i en uheldig situation, kan du til ethvert tidspunkt stole på Glad Autohjælp.

Med Glad Autohjælp er du altid på den sikre side døgnet rundt – Uanset dine problemer med dit kørertøj. Er du derfor på udkig efter en billig vejhjælp uden abonnement, som ikke går i kompromis med kvaliteten? Så er du mere end velkommen til at ringe til os på 40 16 49 51.

 

autohjælp københavn og sjælland

Hvordan fungerer vores vejhjælp?

Step 1

Uanset størrelsen på din situation kan du altid kontakte os.

Step 2

Vi hjælper dig sikkert videre i alle situationer med dit kørertøj.

Step 3

Din tryghed er altafgørende for os. Af den grund kan du roligt regne med at personen, som du er i kontakt med, under den uheldige situation også vil være den samme person, som hjælper dig videre. 

Step 4

Vi udfører vejhjælp på den mest effektive måde. Trods størrelsen på dine problemer med dit kørertøj, kan du roligt regne med, at vores medarbejdere altid får dig og dit kørertøj trygt og sikkert hjem. 

Glad Autohjælp med fokus på effektivitet

Hos Glad Autohjælp ved vi, at ved udførelsen af vejhjælp er effektivitet en rigtig vigtig faktor. Det er aldrig en behagelig situation, når bilen, motorcyklen eller campingvognen pludselig ikke kan starte eller kører længere.

Det har derfor en central rolle, at vi altid efteruddanner vores medarbejdere i anvendelsen af de nyeste og bedste teknologier på området. På den måde er du sikret, at vi kan tilbyde dig den bedste og mest optimale service på din vejhjælp efter dine behov.

Vores team består af serviceminded og professionelle fagfolk, som altid står til rådighed. Støder du derfor på udfordringer ude på de danske veje, kan du trygt kontakte os på 40 16 49 51.

 

s

Akut vejhjælp - Ring for pris

Det fleksible valg

Glad Autohjælp kan hjælpe dig med langt de fleste vejhjælp ydelser lige fra starthjælp, bugsering af bil til døropluk og hjulskift. Uanset dine udfordringer med dit kørertøj, er vores medarbejdere altid klar til at hjælpe dig. Om du har et kørertøj, som kører på el, diesel eller benzin, kan du med sikkerhed stole på, at vi får fikset dine problemer med dit kørertøj. 

Har du derfor eksempelvis en elbil og er løbet tør for strøm? Så kan du trygt kontakte os. Vi oplader sikkert og effektivt din bil på stedet.

Desuden har vi stor erfaring med at udfører vejhjælp til en masse forskellige kørertøjer: 

Af den grund tager vi med glæde hånd om dit kørertøj. Vi dækker det meste af Sjælland. På den måde kan du med god grund kontakte os, selvom du ikke nødvendigvis befinder dig i København.

Vores services

Hos Glad Autohjælp har vi to målsætninger:

1. At tilbyde dig autohjælp services i høj kvalitet til en fast lavpris.

2. At du og dit kørertøj kommer sikkert hjem. Samtidigt med at vi får dit kørertøj til at starte op igen.

 

Sidder du derfor i en uheldig og besværlig situation, er du meget velkommen til at kontakte os, hvis du har brug for:

Vi hjælper dig uanset, om du er den heldige ejer af en bil, campingvogn, varevogn, motorcykel, eller andet køretøj. Er du derfor endt i en uheldig og besværlig situation, vil vores professionelle fagfolk og services sikrer, at du hurtigt kan komme trygt og sikkert videre. Alle vores fagfolk har hænderne godt skruet på, og i de fleste tilfælde slipper du og dit kørertøj for en tur på værksted. På den måde kommer problemer med dit motorkøretøj ikke til at påvirke din hverdag mere end højst nødvendigt.

Vores vejhjælp vil aldrig være mere end ét opkald væk. Kontakt os på 40 16 49 51.

s

Akut vejhjælp - Ring for pris

Akut vejhjælp med hurtig udrykning i København

og på Sjælland

Bryder dit kørertøj sammen, mens du er ude og køre? Hos Glad Autohjælp er vi virksomheden, som du skal tage kontakt til, hvis du søger vejhjælp i København, Køge, Nordsjælland eller en fjerde lokation på Sjælland.

Med vores lokation i Glostrup vil vi maks være 2 timers kørsel væk fra dig. Det er vigtigt for os, at du kan komme hurtigt videre, hvilket er hovedårsagen til at vores dygtige team bestående af kvalificerede fagfolk, altid er klar til at rykke ud til enhver opgave på Sjælland.

 

Med autohjælp og vejhjælp fra Glad Autohjælp er du godt dækket ind hele døgnet rundt. Vi forsøger så vidt muligt at reparere dit kørertøj på stedet, så du har mulighed for at køre videre kort tid efter. Såfremt det ikke er muligt at reparere dit motorkøretøj på stedet, vil vi sørge for at bugsere dit motorkøretøj til det nærmeste værksted.

Hjælpen er altid tæt på dig, når du tager kontakt til Glad Autohjælp – vi kommer nemlig altid med et smil!

 

Billig vejhjælp – Faste lave timepriser

Det er vores ambition om at tilbyde dig den bedste vejhjælp til lave priser. Uanset størrelsen på dine problemer og hvor du befinder dig på Sjælland, kan du trygt stole på os. Vi tilbyder alle motorkørertøjer på Sjælland en professionel og effektiv vejhjælp uden abonnement. Vi ønsker nemlig ikke, at du skal betale for en service, som du i realiteten ikke har behov for.

Kontakter du Glad Autohjælp, garanterer vi dig for, at vi altid sætter en dyd i at samle på tilfredse kunder på Sjælland. På den måde kan du med sikkerhed stole på, at vi hjælper dig med dine problemer med dit kørertøj.

Vores priser befinder sig i den lave ende, men det er ikke ensbetydende med, at vi går på kompromis med kvaliteten eller servicen – faktisk tværtimod.

Er du derfor på udkig efter en billig vejhjælp uden abonnement? Samtidigt med at man ikke går i kompromis med kvaliteten? Så er du altid velkommen til at ringe til os på 40 16 49 51.

Vi tilbyder akut vejhjælp priser fra kun 683 kroner inkl. moms.

Vi kører blandt andet i:

  • Storkøbenhavn
  • Køge Bugt området
  • Roskilde
  • Nordsjælland
  • Det meste af Sjælland

 

 

 

s

Vejhjælp til følgende typer motorkøretøjer

Kontakt os for mere information