AKUT VEJHJÆLP

Priser fra kun 600 kroner

Ring på telefon: 40 16 49 51 for vejhjælp

Bedste vejhjælp uden abonnement i København

Du kan takket være professionel og effektiv vejhjælp hurtigt få hjælp, når det hele brænder på. Biler og andre motorkøretøjer er desværre ikke altid så pålidelige som ønsket, hvorfor det er heldigt, at du kan få professionel hjælp til at løse dagligdagens udfordringer.  Derfor tilbyder vi vejhjælp uden abonnement til alle der kan befinde sig i en uheldig situation.

Billig vejhjælp – Faste lave timepriser

Det er vores ambition at tilbyde den bedste vejhjælp, da vi sætter en dyd i at samle på tilfredse kunder i på Sjælland. Du er nu klar over, hvor du skal henvende dig, hvis billig vejhjælp er lige netop, hvad du har brug for på nuværende tidspunkt.

Vores priser befinder sig i den lave ende, men det er ikke ensbetydende med, at vi går på kompromis med kvaliteten eller servicen – faktisk tværtimod. Se vores priser >

Vejhjælp København og Sjælland – Vejhjælp med kort varsel

Glad Autohjælp er virksomheden, du skal tage kontakt til, hvis du søger vejhjælp i københavn. Det er vigtigt for os, at du kan komme hurtigt videre, hvilket er hovedårsagen til, at vores dygtige team bestående af kvalificerede fagfolk altid er klar til at rykke ud til enhver opgave i København.

Vi forsøger så vidt muligt at reparere din bil på stedet, så du har mulighed for at køre videre kort tid efter. Såfremt det ikke er muligt at reparere motorkøretøjet på stedet, vil vi sørge for at bugsere motorkøretøjet til det nærmeste værksted.

Det fleksible valg

Glad Autohjælp kan hjælpe med langt det meste, da vores ydelser spænder meget bredt. Du vil i vores oversigt over ydelser opdage, at vi tilbyder alt fra bugsering og bjærgning til døropluk og hjulskift. Du vil desuden erfare, at vi glædeligt tager hånd om mange forskellige motorkøretøjer:

Det er med andre ord ikke kun bilejere, som kan bestille vejhjælp, da vi også hjælper ejere af campingvogne, motorcykler og knallerter.

Vi dækker det meste af Sjælland, så du kan med god grund kontakte os, selvom du ikke nødvendigvis befinder dig i København.

 

 

 

vejhjælp københavn og sjælland

Vi køre blandt andet i:
Storkøbenhavn, Køge bugt området, Roskilde, Nordsjælland, og det meste af Sjælland.

s

Vejhjælp til følgende typer motorkøretøjer

Kontakt os for mere information