MASKINTRANSPORT

Priser fra kun 600 kroner

Ring på telefon: 40 16 49 51 for maskintransport

Maskintransport

Glad Autohjælp er også specialister inden for maskintransport, da vi de seneste år har transporteret mange forskellige maskiner.

Du kan spare både tid og besvær ved at hyre os til at transportere dine maskiner til den ønskede destination. I den anledning kan du være helt tryg ved at hyre os til opgaven, da vi sørger for, at maskinerne kommer frem i god stand.  Står du for en bygge entreprise, er du anlægsgartner eller har andre behov for transport af maskiner eller større udstyr, kan du regne med Glad Autohjælp.

 

Din professionelle samarbejdspartner inden for maskintransport

Glad Autohjælp kunne meget vel blive din foretrukne samarbejdspartner inden for maskintransport, hvis du altså leder efter en pålidelig og leveringsdygtig partner. Vi kan i øjeblikket tilbyde transport af følgende maskintyper:

  • Trucks (bl.a. gaffeltrucks)
  • Gravemaskiner
  • Græsslåmaskiner o.l.
  • Minilæsser
  • Maskiner til entreprenørbrug (op til 6,5 ton)

Vi råder over det bedste udstyr til transport af maskiner, hvilket gør det muligt for os at levere den bedste service. Du kan altid kontakte os, hvis du ligger inde med en maskine, som du gerne vil have transporteret – uanset om det er en større eller mindre maskine.

Glad Autohjælp har både mandskab og udstyr til maskintransport til rådighed, så der er stort set ingen grænser for, hvad vi kan hjælpe med. Du kan vælge at samarbejde med os, hvis du er repræsentant for et byggefirma eller en anden type virksomhed med adgang til større maskiner.

 

Få et godt tilbud på maskintransport

Transport af maskiner kan blive en dyr affære, men det bliver det ikke, hvis du samarbejder med os, da vi holder fast i vores lave timepris.  Vi sidder klar til at udarbejde et godt tilbud til dig, så tøv ikke med at kontakte os, hvis du er interesseret i denne ydelse.

Det er både billigt og nemt at outsource maskintransport, så vi vil anbefale dig at overlade opgaven til kompetente fagfolk med masser af erfaring i bagagen. Det er naturligvis helt uforpligtende at bede om et tilbud på maskintransport, så hvorfor ikke give det en chance?  læs mere om vores priser >

 

Vi har 20 års erfaring med autotransport – Sikker og pålidelig biltransport > læs mere

maskintransport københavn og sjælland, maskintransport entreprenør materiel

Vi køre blandt andet i:
Storkøbenhavn, Køge bugt området, Roskilde, Nordsjælland, og det meste af Sjælland.

Kontakt os for mere information