MASKINTRANSPORT

Glad Autohjælp tilbyder maskintransport til privat og erhverv.

Ring for pris.

Ring på telefon: 40 16 49 51 for maskintransport

Maskintransport på hele Sjælland

Hos Glad Autohjælp har vi i de seneste år transporteret mange forskellige maskiner fra et sted til et andet på Sjælland. Vi har efter at have haft konstant fokus på autohjælp og vejhjælp stille og roligt specialiseret os inden for maskintransport.

Vi startede med at transportere de helt små maskiner, men i dag transporterer vi alle typer maskiner i alle størrelser. Alle vores chauffører er kvalificerede til at håndtere enhver transporteringsopgave og udfordring, som de bliver stillet overfor.

Udover at vores team er specielt uddannede til at varetage alle former for specialmaskiner, har vi samtidigt løbende fokus på efteruddannelsen af vores glade og dygtige fagfolk.

Af den årsag kan du trygt kontakte os, hvis du har nogle maskiner, som skal transporteres. 

autohjælp københavn og sjælland

Vi udfører maskintransport af alle slags maskiner

 

Glad Autohjælp kunne meget vel blive din foretrukne samarbejdspartner inden for maskintransport, hvis du altså leder efter en pålidelig og leveringsdygtig partner. Hos os udfører vi alle former for maskintransport og vi hjælper dig med at transportere dine maskiner. Lige fra de helt små opgaver til de helt store opgaver. 

Vi har bl.a. stor erfaring med transportering af følgende maskintyper:

  • Trucks (bl.a. gaffeltrucks)
  • Gravemaskiner
  • Græsslåmaskiner o.l.
  • Minilæsser
  • Maskiner til entreprenørbrug (op til 6,5 ton)

Vi har bl.a. stor erfaring med transportering af følgende maskintyper:

Vi råder over det bedste og nyeste udstyr til transportering af dine maskiner, hvilket gør det muligt for os at levere den bedste service til dig. Du er naturligvis altid velkommen til at kontakte os og få et uforpligtende tilbud, hvis du ligger inde med en maskine, som du gerne vil have transporteret.

Med Glad Autohjælp vil du opleve at vi har både mandskab og udstyr til sikkert og effektivt at transportere dine maskiner. Uanset om det er en større eller mindre maskine.

 

s

Maskintransport - Ring for pris

Din professionelle samarbejdspartner

Vi er enormt stolte over, at vi kan tilbyde dig en professionel og sikker transportering af dine maskiner. Hos os er god maskintransport altid en sikker maskintransport.

Vi respekterer dine maskiner ligeså meget, som vi respekterer vores egne. Af den grund kan du trygt stole på os og kalde os for din professionelle og effektive samarbejdspartner inden for transportering af maskiner.

Når vi transporterer dine maskiner, ved vi at det er en omfattende opgave, og at det kræver en transport specialtilladelse eller følgebil. Og selvfølgelig står vi også for det.

Brænder du derfor inde med spørgsmål vedrørende maskintransport, er du mere end velkommen til at kontakte os. Er du på den anden side interesseret i et uforpligtende tilbud, kommer vi naturligvis også med det. Vi glæder os til at høre fra dig.

Kontakt os på telefonen 40 16 49 51.

 

Vi holder altid på vores aftaler

Hos Glad Autohjælp er vi klar over vigtigheden af, at du får leveret og transporteret dine maskiner til den aftalte tid, da det ellers kan give dig unødige omkostninger og forsinkelser.

For os er maskintransport ingen videnskab men hverdag. Vi har tidligere løst mange typer store og komplicerede transport opgaver. Af den årsag starter vi altid med – sammen med dig som vores kunde – at tilrettelægge din maskintransport, så der ikke opstår misforståelser og at der er klarhed omkring tidsplanen.

Herefter sørger vi for at varetage hele transporten fra start til slut. På den måde får du minimalt besvær og hovedpine ved en opgave hos os.

 

 

s

Maskintransport - Ring for pris

Maskintransport priser – Få et godt tilbud

Transport af maskiner kan blive en dyr affære, men det bliver det ikke, hvis du samarbejder med os, da vi holder fast i vores lave timepris.  Vi sidder klar til at udarbejde et godt tilbud til dig, så tøv ikke med at kontakte os, hvis du er interesseret i denne ydelse.

Ved transportering af maskiner kan det som regel blive til en dyr affære. Men det bliver det ikke, hvis du samarbejder med os, da vi holder fast i vores lave timepriser som med autohjælp og vejhjælp.

Hos Glad Autohjælp sidder vi altid klar til at udarbejde et godt tilbud til dig, så tøv ikke med at kontakte os, hvis du er interesseret i en billig maskintransport.

Det er både billigt og nemt at outsource maskintransport. Derfor vil vi anbefale dig at overlade opgaven til kompetente fagfolk med masser af erfaring i bagagen. Det er naturligvis helt uforpligtende at bede om et tilbud på maskintransport, så hvorfor ikke give det en chance?

Læs mere om vores priser eller kontakt os på telefon 40 16 49 51.

Vi tilbyder maskintransport priser fra kun 750 kroner inkl. moms.

Vi kører blandt andet i:

  • Storkøbenhavn
  • Køge Bugt området
  • Roskilde
  • Nordsjælland
  • Det meste af Sjælland

 

Kontakt os for mere information