VEJHJÆLP TIL BIL

Ring for pris

Ring på telefon: 40 16 49 51 for vejhjælp

Vejhjælp til bil i Storkøbenhavn og på Sjælland

Glad Autohjælp hjælper dig tilbage på vejen igen – hurtigt, nemt og bekvemt med vejhjælp til bil

Den mest irriterende situation er, når din bil ikke vil køre. Du er afhængig af den og vil gerne hurtigt videre. Slip bekymringerne og overlad dem til Glad Autohjælp! Vi er her for dig og det er vigtigt for os at kunne levere en hurtig, pålidelig og sikker transport af din bil, som gør at du hurtigt kan komme videre fra A til B.

Med over 20 års erfaring med autotransport har vi prøvet det hele og kan med kort varsel sende en af vores erfarne teknikere ud til dig. Med det rette udstyr og vores ekspertise kan vi som regel få dig videre med det samme. Hvis ikke dette er muligt, står vi for bugseringen af køretøjet til nærmeste værksted eller til din bopæl. Vi har ingen skjulte gebyrer for hos os betaler du blot en fast lav pris på vejhjælp.

Vi tager os af biler, motorcykler, campingvogne og maskintransport og er blandt andet leveringsdygtige indenfor:

  • Starthjælp
  • Bugsering
  • Bjærgning
  • Døropluk
  • Hjulskift
starthjælp bil og bugsering af bil i københavn og sjælland

Vi yder vejhjælp blandt andet i:
Storkøbenhavn, Køge bugt området, Roskilde, Nordsjælland, og det meste af Sjælland.

s

Vejhjælp til følgende typer motorkøretøjer

Z

Vi har også billig vejhjælp til erhverv!

Vi yder også vejhjælp i form af maskintransport

Udover at vi selvfølgelig gerne står for bugseringen af din firmabil, kan vi også være behjælpelige med transport af dine maskiner. Med vores erfaring sikrer vi dig en sikker og omhyggelig transport. Du kan få transporteret alt maskineri op til 6500 kilo herunder:

  • Gravemaskiner
  • Trucks (herunder gaffeltrucks)
  • Minilæsser
  • Havetraktorer og lignende
  • Entreprisemaskiner

De mest gennemskuelige priser

Hos Glad Autohjælp er vi meget prisbevidste uden at gå på kompromis med hverken sikkerhed eller kvalitet. Hos os har vi ingen besværlige abonnementsløsninger, men blot en fast lav pris. Du betaler en lav timepris, som er uafhængig af skaden eller omfanget heraf. Du kan altid kontakte os og få et uforpligtende tilbud, hvis du vil vide hvad din opgave koster.

Så om du skal have flyttet en bil eller en af dine maskiner, så rykker Glad Autohjælp gerne ud og får dig hurtigt videre. Vores kunder roser os for vores faste laver priser, vores omhyggelige transport og hurtige service. Har du spørgsmål kan du altid sende os en mail eller kontakte os direkte på telefonen, ring og hør i dag så du er sikret, hvis uheldet er ude.

vejhjælp bil

Kontakt os for mere information