VEJHJÆLP MOTORCYKEL

Få vejhjælp til MC her! Vi står klar til at hjælpe dig, ring for pris.

Vejhjælp mc – motorcykel og scooter

De fleste har prøvet at stå i en situation, hvor motorcyklen eller scooteren er gået i stå, og der uheldigvis er flere kilometer til nærmeste værksted. Sker det for dig, sender vi gerne vores vejhjælp mc, så du ikke skal bekymre dig om, hvordan du kommer videre derfra.

Glad Autohjælp transporterer din motorcykel eller scooter, hvis du er gået i stå og mangler hjælp til at komme til dit hjem eller et værksted. Er uheldet ude, og står du og mangler hjælp, er du mere end velkommen til at ringe til os på 40 16 49 51 – vi sender en professionel medarbejder ud til dig straks.

I gode hænder med vores vejhjælp mc

Med vores vejhjælp mc er du i gode hænder. Vi har forståelse for, at din motorcykel eller scooter har stor betydning for dig, og derfor går vi højt op i at behandle din mc, som var det vores egen. Du behøver ikke frygte for ridser og andre skader, men kan trygt overlade det til os.

Vores kunder er altafgørende for os, og vi har altid dit behov for øje. Har du nogle spørgsmål til vores måder at arbejde på eller andet relateret til vejhjælp mc eller andet vejhjælp, så må du meget gerne ringe til os. Så skal vi gøre vores bedste for at hjælpe dig.

Derfor skal du vælge Glad Autohjælp til vejhjælp mc

Ved at vælge Glad Autohjælp sikrer du dig, god og billig vejhjælp til mc. Vi står klar til at hjælpe dit køretøj 24 timer i døgnet, hvis uheldet skulle være ude. Vi dækker københavn og resten af sjælland. Vi kan hurtigt komme frem og hjælpe dig. I langt de fleste tilfælde kan vi løse problemet på stedet, så du kan komme hurtigt videre. Hvis vi ikke har mulighed for at løse problemet på stedet, sørger vi for bugsering af dit køretøj til et værksted, så du kan få problemet løst.

Vejhjælp mc – hør nærmere

Har du brug for vores vejhjælp mc med det samme til et akut problem, så har du mulighed for at kontakte os via telefon. Ring på 40 16 49 51 – så rykker vi ud til dig, når uheldet er ude. Vores medarbejdere er dygtige og har med garanti styr på situationen.

Du kan også vælge at skrive til os ved hjælp af kontaktformularen nederst på siden. Sidder du med spørgsmål, eller har du andre anmodninger, så svarer vi gerne på din henvendelse hurtigst muligt.

mc vejhjælp

Få Vejhjælp i dag! Vi kører blandt andet i:
Storkøbenhavn, Køge bugt området, Roskilde, Nordsjælland, og det meste af Sjælland.

s

Vejhjælp til følgende typer motorkøretøjer

Kontakt os for mere information