AUTOTRANSPORT

Priser fra kun 600 kroner

Ring på telefon: 40 16 49 51 for autotransport

Autotransport

Glad Autohjælp tilbyder foruden autohjælp selvfølgelig også autotransport, hvor vi dækker et stort geografisk område – København og resten af Sjælland.

Vi har gennem tiden løst en lang række transportopgaver, hvor vi har transporteret både personbiler, motorcykler, knallerter, campingvogne, racerbiler, veteranbiler og mange andre motorkøretøjer.

 

Biltransport – Hurtig, pålidelig og sikker transport af bil

Glad Autohjælp har løst mange opgaver inden for biltransport, hvor vi har hjulpet både private og erhverv. Vi tilbyder hurtig, sikker og pålidelig transport af biler, motorcykler og andre køretøjer fra A til B.

Du kan også få transporteret din bil, uanset om bilen er ny, brugt eller sågar skadet, hvilket blot er med til at understrege, at biltransport altid er en mulighed uanset biltype og stand. Det er vores fornemmeste opgave at sørge for, at din bil kommer sikkert frem til den ønskede destination, så du kan slippe dine bekymringer.

 

Autotransport København og Sjælland – Autotransport billig

Du kan altid tage kontakt til os pr. mail eller telefon, hvis du ønsker et godt tilbud på autotransport. Du kan også blot vælge at tage et kig på vores prisliste, hvor vores timepris tydeligt fremgår.

Det har aldrig været nemmere og billigere at flytte et motorkøretøj fra en destination til en anden – med vores hjælp naturligvis. Du kan være helt sikker på, at vi overholder alle aftaler, da vi ønsker, at du som kunde skal have lyst til at bruge os igen en anden gang.

Vi er fleksible og vil altid forsøge at tage hensyn til kundens ønsker og behov, når det kommer til afhentningssted, afleveringssted og tidspunkt. Du kan i første omgang indhente et uforpligtende tilbud, hvis du ønsker at vide, hvad opgaven kommer til at koste.

 

Spørgsmål om autotransport

Sidder du tilbage med ubesvarede spørgsmål, så kan du sende en mail eller ringe os op, da vi gerne svarer på alle tænkelige spørgsmål vedrørende autotransport. Det er trods alt en opgavetype, som vi har beskæftiget os med i en lang årrække, hvilket har givet os en reel ekspertviden på området.

 

Vi transporterer også maskiner til entreprenør og byggeplader – Læs mere om maskintransport >

autotransport københavn og sjælland, billig autotransport og biltransport

Vi køre blandt andet i:
Storkøbenhavn, Køge bugt området, Roskilde, Nordsjælland, og det meste af Sjælland.

Kontakt os for mere information